Čebelarstvo Cvet
Mitja Nakrst 
Žeje 30
1233 Dob pri Domžalah
Tel.
Gsm 031 291 603
Fax
E-mail info@cebelarstvocvet.si
Web http://www.cebelarstvocvet.si
Cena oplojenih matic €
Cena neoplojenih matic 6.00 € 

 Čebelarstvo Cvet deluje na področju osrednje Slovenije, v bližini Čebelarskega centra Slovenije. Vzreja kvalitetnih čebeljih matic je primarna naloga vzrejališča. Vzreje smo se lotili strokovno in z veliko mero delovne vneme. Verjamemo v pomembnost selekcijskega dela in natančnost poteka vzreje čebeljih matic v vseh postopkih. 

Vodja čebelarstva Mitja Nakrst se je strokovno izobraževal in deloval na Kmetijskem inštiututu Slovenije in Fakulteti za Kmetijstvo in Biosistemsko inženirstvo v Mariboru, kjer je tudi diplomiral s čebelarsko tematiko na področju čistosti kranjske čebele in kvalitete čebeljih matic. Mentor je bil priznani strokovnjak in znanstvenik prof. dr. Aleš Gregorc.

Z veseljem sodelujemo z domačimi in tujimi strokovnjaki, kakor tudi z okoliškimi čebelarji. Verjamemo, da je izmenjava mnenj in kontakt z našimi kupci zelo pomemben, saj gre za obojestranski napredek. 

Skrb za čebelje družine v selekcijskem in vzrejnem čebelnjaku, kakor tudi za plemenilnike na našem plemenišču, je naše najpomembnejše opravilo. 

Čebelje matice nudimo domačim čebelarjem in čebelarjem v tujini. Uspešno smo jih že izvozili v večino evropskih držav. Pri izvozu matic v tujino je naša pomembna skrb priprava matic na logistiko in priprava potrebne dokumentacije, ki spremlja pošiljko. Individualna komunikacija s stranko pa nam omogoča, da ne prihaja do nejasnosti in nezadovoljstva strank. 

Vabimo vas, da nas obiščete in preizkusite naše čebelje matice. Vabimo vas, da dolgoročno postanemo povezani pri opravljanju plemenite dejavnosti, kot je čebelarstvo. 

Mitja Nakrst, dipl. inž. zoot. 
 

O avtorjih
Izvedba: p@rtner